Loading

Despre Noi

Despre Szabo Service

De peste 30 de ani pe piata

Szabo Service reparații auto este o firma de reparații auto care funcționează pe piata din Salaj de peste 30 de ani si care ofera servicii de tinichigerie, vopsitori si polish clientilor din Zalau, Salaj cat și din zonele înconjurătoare. Tehnicienii noștri certificați sunt pregătiți să se ocupe de orice reparații de tinichigerie necesare sau probleme de vehicule pe care le întâmpinați. Szabo Rudi, proprietarul, a moștenit atelierul de la tatăl său. Familia a fost implicată în reparații auto de peste două decenii jumate, iar afacerea continuă să crească din cauza dedicării noastre față de servicii și integritate.

Szabo Service reparații auto este un service de întreținere preventivă și service de reparații auto. Realizăm servicii de înaltă calitate, garantate, pe care le puteți avea  la un preț corect. Reparăm autovehiculele autohtone și străine și vă alegem cea mai bună alegere pentru întreținerea/reparatia programată a autoturismelor, SUV-urilor, dubelor și vehiculelor de flotă.

Găsirea vopselei perfecte pentru dvs. și pentru vehiculul dvs. poate fi o experiență stresantă, dar nu trebuie să fie dificilă. Adu-ți mașina astăzi la Szabo Service din Zalau/Salaj pentru o estimare și o consultare. Echipa noastră are ani de experiență și va fi mai mult decât fericită să vă ofere servicii excelente pe care dvs. și automobilul dumneavoastră le meritați.

Proprietari

Ne tratam clientii asa cum vrei sa fi tratat.

Szabo Ferenk
CEO & Founator 1993
CEO - Tehnician certificat
Rudi Szabo 2
Szabo Rudi
Co-Owner
Asociat - Tehnician certificat

Feri și Rudi s-au asigurat să fie înconjoati de angajați care au aceleași viziuni, valori, idealuri și profesionalism pe care le oferă clienților lor. Din aceste motive, ei și-au ales echipa pentru a se asigura că dumneavoastră și vehiculul dumneavoastră sunteți pe maini bune. Toți angajații de la Szabo Servicei sunt cinstiți, muncitori din greu, cei mai mulți oameni pe care îi veți întâlni vreodată.

Echipa Noastra

Fa cunostinta cu echipa Szabo Service

Echipa noastră este specializată în numeroase tipuri de vehicule, experienta lor generală este foarte mare. Lucrând pe mai multe modele, tehnicienii noștri pot  diagnostica rapid si corect problemele autovehicolului dumneavoastra. Pe măsură ce tehnologia auto avansează, echipa noastră își actualizează continu educația și abilitățile.

Ai nevoie de reparatii la masina ta ? Noi o reparam

Suntem specializati in reparatii de autovehicole accidentate.

Call:+40-744-567-855

PROGRAMARE AI NEVOIE DE AJUTOR?